Anadirsitio
Auto

Volop nieuwe VW parts

Als je jouw nieuwe Kever onderdelen voor 15.00 uur bestelt, worden ze vandaag al verzonden! We hebben meer dan een half miljoen items op voorraad in ons magazijn in Yerseke. Je bent overigens welkom een keertje bij ons langs te komen. Het bezoekadres is Kreeft 16. Als je je liever online oriënteert, kun je aangeven welk type VW je hebt. Een Kever, Spijlbus, Panoramabus, T25/T3 Bus, Type 3, Karmann Ghia of een Kübel.

Karmann Ghia onderdelen? Geen probleem

Stel je klikt op Karmann Ghia, dan verschijnen er allerlei subcategorieën zoals ‘kentekenplaat verlichting lens’, ‘handrem lagerpen’, ‘olievulpijp of carter afdekplaat pakking’. Een tweede mogelijkheid is dat je direct al kiest voor een specifieke groep onderdelen. Het Paruzzi-team heeft de volgende onderverdeling gemaakt:

1 : Motor
2 : Benzine, Uitlaat, Kachel
3 : Transmissie
4 : Vooras, Besturing
5 : Achteras, Differentieel
6 : Remmen, Velgen
7 : Bumpers (m.u.v. Kever vanaf 8.1974 & Bus T25), Chassis, Hand & Voetbedieningen
8 : Bumpers (Bus T25 & Kever vanaf 8.1974), Carrosserie, Interieur
9 : Elektriciteit 0 : Diversen

Onderdelen voor je oldtimer

Heb jij een VW die ouder is dan 15 jaar? Dat ben je bij Paruzzi aan het juiste adres. Voor ware VW-fans als jij is ons grote Keverboek echt een must-have! Deze unieke onderdelencatalogus is inmiddels in de tiende editie verschenen. Hij is er in maar liefst zeven varianten, voor elk type klassieke Volkswagen eentje. En ook nog in drie talen: Engels, Frans en Nederlands.

In het boekwerk vind je een overzicht van het complete Paruzzi assortiment. Per onderdeel staat uitgebreide uitleg over hoe je het kunt installeren. De collectie bestaat uit ruim 250 verschillende merken. Deze namen leveren ook rechtstreeks aan Volkswagen of ze hebben dat in het verleden gedaan. Paruzzi is sinds 2013 een officiële partner van Volkswagen Classic Parts. We beschikken over een groot magazijn van waaruit dagelijks bestellingen worden verzonden naar klanten over de hele wereld. Paruzzi brengt voor het afleveren geen kosten in rekening.

 

https://www.paruzzi.com/