Anadirsitio
Image default
Household

LG mobiele airco

Op zoek naar een LG mobiele airco? Deze zomer komt de allereerste verrijdbare LG op de markt. Wat weten we er al over? En waar is deze straks te koop?

We bekijken het in dit artikel! En je krijgt een voorproefje van de meest begeerde mobiele airco van 2021..!

Wat weten we er al over? En kennen we toevallig een échte test? Laat het weten in de reacties!

En alvast veel plezier bij het lezen over de meest gevraagde airco van 2021!

LG mobiele airco test

Voordat we gaan kijken naar de LG mobiele airco test, leggen we je uit wat dit apparaat allemaal kan. Want het is niet zomaar een apparaat! 

Functies

Er zitten veel nieuwe functies op die we al wel eerder bij andere merken hebben gezien, maar nog niet bij deze. Daarom vind je nu hier de beste functies onder elkaar!

Slaapstand. 

Met de slaapstand verlaag je het geluidsniveau van de mobiele airco tot 44 dB. Hierdoor kun je er gerust naast gaan slapen. Ook de timer wordt hierbij geactiveerd. Tussen 1 en 7 uur stel je ‘m in. Hierna gaat de LG airco automatisch uit. Zo wordt je niet verkouden in je slaap van een airconditioner!

Oscilatie.

Via de oscilatiefunctie kun je eenvoudig de airco de koele lucht laten voortbewegen van links naar rechts. Automatisch.

ThinQ-smart app

Met de ThinQ-smart applicatie kun je heel eenvoudig bekijken wat de temperatuur is in de kamer én je kunt de airco besturen vanaf je mobiele telefoon. Download de app en installeer ‘m alvast op je telefoon!

3-in-1

Deze 3-in-1 mobiele airco van LG kan ventileren, koelen en ontvochtigen. Zo haalt dit apparaat het klamme gevoel in de zomer uit de lucht. Heerlijk.

Geluidsniveau

Het geluidsniveau is natuurlijk bepalend voor de LG airco testuitslag. Toch is een laag geluidsniveau echt enkel alleen bij slaapmodus te ontdekken. Anders maakt dit apparaat net zoveel herrie op de hoogste stand als bij vergelijkbare apparaten. Niet héél stil dus bij een hittegolf in de zomer!

Wel zit er een Inverter slang bij. Dit betekend dat je de afvoerslang niet 2 maal hoeft te buigen. Zo bespaar je ruimte én maakt het wat minder lawaai. Ook hoeft de airco minder krachtig te koelen om de warme lucht buiten te krijgen. Goed voor het energieverbruik én goed voor de efficientie!

Meer informatie over mobiele airco’s?

Wij weten hier lang niet alles over mobiele airco’s. Maar daar is wel iemand anders voor! Bekijk snel de beste en echte mobiele airco aankoopgids van 2021.