Anadirsitio
Image default
Shopping

Moet je verplicht een brievenbus hebben?

Stel, je ontvangt eigenlijk nooit post. Moet je dan in Nederland toch verplicht een brievenbus hebben? Het is namelijk zonde van het geld zou je in dat geval denken. Wij hebben het antwoord voor je…

Ja, elk postadres heeft verplicht een brievenbus nodig. We zeggen specifiek postadres want als we het woord huis noemen is dat niet helemaal correct. Op een vakantiepark kunnen immers ook huisjes staan. En toch hoeven die huisjes niet altijd verplicht een brievenbus te hebben. Het gaat erom of het adres waarop je woont een officieel postadres is. Als dat het geval is, dan moet je dus wel een brievenbus aanschaffen.

Waar brievenbus kopen?

Een brievenbus is een product dat je niet in elke winkel op elke hoek van de straat vindt. Je kunt de drukke stad in gaan , maar de kans is groot dat je er geen één gaat vinden. Brievenbussen worden nog wel eens bij tuincentrums aangeboden. Niet altijd, maar daar heb je dus kans op er eentje te vinden. Ook bij de bouwmarkt hebben ze vaak wel 1 of twee soorten staan waaruit je dan een keuze kunt maken.

De keuze qua winkels is niet reuze. Toch is er een online winkel helemaal gespecialiseerd in brievenbussen. Bij hen heb je keuze uit meer dan 300 brievenbussen en kun je precies kopen wat je wilt. Wil je een grote brievenbus, eentje van RVS? Eentje die in de deur kan? Of zoek je juist een goedkope brievenbus met korting? Voor dat alles kun je terecht bij Yourmailbox.nl – een Nederlandse webshop met de meest uitlopende soorten postkasten.

Verder vind je daar ook handige accessoires zoals huisnummerstickers, ja/nee stickers voor als je liever geen reclame ontvangt en andere handige dingen voor in je tuin. Om dus even nog op de vraag terug te komen: Ja ieder postadres is verplicht om een brievenbus te hebben zodat ieder bedrijf zijn of haar rekeningen kan sturen. En denk maar niet dat email de post gauw gaat vervangen. Daar ziet het er voorlopig nog niet naar uit.

https://www.yourmailbox.nl/