Anadirsitio
Health

Vrije zorgkeuze met ZorgDirect

Vind jij het prettig om zelf een zorgverlener te kunnen kiezen als je een specifieke behandeling nodig hebt? Bij ZorgDirect vinden we vrije zorgkeuze erg belangrijk. Om deze reden hebben we begin 2018 onze naturapolis omgezet in een restitutiepolis. Met een naturapolis kun je alleen kiezen uit zorgaanbieders waarmee de zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten. Bij een restitutiepolis kun je ook een zorgaanbieder kiezen waarmee wij geen contract hebben. Het is dan alleen wel belangrijk dat aan de kwaliteitseisen wordt voldaan.

Andere voordelen

Naast een vrije keuze uit zorgaanbieders, biedt ZorgDirect nog meer voordelen. Je kunt bij ons zelf je zorgadministratie bijhouden. Zorgkosten declareren en gegevens bijwerken doe je gewoon online, via Mijn Zorgdirect. Daarnaast heb je bij ZorgDirect een ruime keuze uit aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Zo kun je zelf de zorgverzekering samenstellen waar jij het meeste baat bij hebt. Natuurlijk kun je ook altijd rekenen op een goed bereikbare klantenservice, mocht het nodig zijn. Ook als je graag werkt aan je gezondheid en ontwikkeling, zit je goed bij ZorgDirect. Wij bieden hierover veel interessante informatie en apps om je op weg te helpen. Daarbij hebben we een speciale tool ontwikkeld, genaamd GRIP, waarmee je kunt leren om beter je tijd in te delen en minder te stressen.

Zorgpolis 2019

Klinkt ZorgDirect als een zorgverzekeraar die bij jou past? Dan kun je er aan het einde van dit jaar voor kiezen om over te stappen. Dit is zeer eenvoudig, want wij regelen alles voor je, inclusief het opzeggen van je vorige zorgverzekering. In sommige gevallen is het mogelijk om al eerder over te stappen van zorgverzekeraar. Meer informatie hierover vind je op onze website. Ook kun je hier informatie vinden over de zorgpolis 2019. Heb je aan de hand daarvan nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

https://www.zorgdirect.nl/