Anadirsitio
Home and Garden

Nieuwe tuinbestrating nodig? Egalisee Bestratingen Breda

Egalisee bestratingen is een uitstekende keuze als een nieuwe tuin aanleggen in Breda op uw wensenlijst staat. Oprichters Anton Baremans en Bas Beekers werken uiterst netjes en precies. U zult zeker onder de indruk zijn van hun enthousiaste en professionele werkhouding. Dat ze daarbij scherpe prijzen hanteren, is natuurlijk mooi meegenomen.

Naast het ontwerpen en aanleggen van een compleet nieuwe tuin, kunnen ze onder meer de volgende klussen voor u doen: het plaatsen van schuttingen, vlonders en overkappingen, het kappen van bomen, maandelijks onderhouds- en snoeiwerk. Maar ook als u een vijver of een mooi gazon overweegt, kunt u aankloppen bij deze vakmensen. Het Egalisee-team beschikt over een schat aan kennis en ervaring.

Anton en Bas timmeren al jaren aan de weg en volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bestrating, stenen en afwateringssystemen op de voet. Vragen kunt u mailen naar info @ egaliseebestratingen.nl. Een belletje kan ook. 06-53650609 is het telefoonnummer van Anton Baremans. Bas Beekers is bereikbaar op 06-38932453.

Boom snoeien of kappen? Vraag advies

U wilt een boom laten kappen in Breda? Laat ons u vandaag een waardevolle tip geven: als u Egalisee Bestratingen inschakelt, weet u zeker dat dit goed gebeurt. Bij het kappen van bomen staat veiligheid op nummer 1. Vooraf moet worden gekeken wat de eventuele risico’s zijn voor uw huis en andere gebouwen en/of voorwerpen in de directe omgeving.

Als een en ander tot in detail in kaart is gebracht, wordt een plan van aanpak gemaakt. Is de boom eenmaal gekapt dan kunnen de mannen van Egalisee vervolgens de stronk inclusief alle wortels verwijderen. Ze maken hierbij gebruik van een stobbenfrees of een graafmachine. Uw tuin wordt uiteindelijk keurig achterlaten. Het kappen is overigens een uiterste oplossing. In veel gevallen is regelmatig onderhoud en snoeien afdoende. Zoekt u iemand die beoordeelt hoe de bomen in uw tuin eraan toe zijn en die bomen en struiken kan onderhouden? Neem vandaag nog contact op met Egalisee Bestratingen!

https://www.egaliseebestratingen.nl/