Anadirsitio
Image default
Health

Kies uw zorgverzekering 2021

Bent u nog tevreden met uw huidige zorgverzekering, of voldoet deze inmiddels niet meer volledig aan uw eisen? Het is mogelijk dat uw zorgverzekering vorig jaar nog de vergoedingen bood die u nodig had, maar nu niet meer. Dit komt door veranderingen in de zorg, maar ook uw eigen situatie kan natuurlijk veranderd zijn. Daarom is het goed om elk jaar opnieuw vast te stellen of u nog wel de juiste zorgverzekering heeft. Is dit niet het geval, dan kunt u beter overstappen naar een zorgverzekering 2021 die beter aansluit op uw wensen en zorgbehoeften.

Zorgverzekeraar regio Salland

Woont u in Gelderland of Overijssel? Dan kunt u profiteren van de voordelen van een regionale zorgverzekeraar. Salland zet zich in deze omgeving actief in om ervoor te zorgen dat de zorg goed is en dit ook blijft. Wij doen dit onder andere door persoonlijk in gesprek te gaan met diverse zorgverleners. Op die manier kunnen goede afspraken gemaakt worden over de kwaliteit en de kosten van de zorg. Daarnaast leveren wij zelf ook een bijdrage, door een groot deel van de zorgpremie direct te investeren in de zorg. Winst maken is niet ons doel en daarom kunnen wij de zorgpremie altijd laag houden.

Basispakket zorgverzekering 2021

De basisverzekering is een standaard zorgverzekering waarmee u noodzakelijke medische zorg vergoed krijgt. De inhoud van de basisverzekering wordt jaarlijks vastgesteld door de overheid en is gelijk voor elke zorgverzekeraar. Naast het basispakket zorgverzekering 2021 kunt u ervoor kiezen om een aanvullende verzekering af te sluiten. Dit is prettig als u behandelingen vergoed wilt krijgen die niet gedekt worden door de basisverzekering. Salland biedt vijf verschillende aanvullende verzekeringen, zodat u zelf kunt beslissen welke het beste bij u past. Uiteraard helpen wij u graag bij het afsluiten van de juiste verzekering, neem dus gerust contact op.

https://www.salland.nl/