Anadirsitio
Image default
Household

Je huis kopen bij dé makelaar in Almelo

Je huis kopen bij dé makelaar in Almelo

Vertrouwd en veilig je nieuwe huis kopen in Almelo. Dat doe je het beste met een erkend NVM makelaar uit de regio. Marcel Kon makelaars is hard aan het groeien in Twente! Met vestigingen in Enschede en Borne bestieren wij de Twentse woningmarkt en kunnen we mensen uit populaire gemeentes helpen met het vinden,aankopen en verkopen van een woning. Dus ben je woonachtig in bijvoorbeeld gemeente Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Hengelo of Almelo? Goed nieuws voor jou, want ons makelaarsteam onderscheidt zich in uitstekende persoonlijke service waarvoor we beloond worden met een 9+ op Funda.nl. Tijd dus om onze makelaar in Almelo in te schakelen voor jouw volgende stap!

Makelaar met moderne kijk op zaken

Er zijn vele makelaars actief in regio Almelo. Waarom zou je dan moeten kiezen voor het team van Marcel Kon? Allereerst schamen wij ons niet waar we vandaan komen en dat is Twente! Wij vormen daarom een hecht team van betrokken vastgoed experts, makelaars en taxateurs die uit de regio komen. Daarom kennen we Twente als geen ander. Bovendien heb je te maken met een flexibel en klein team dat persoonlijk haar cliënten behandeld. Zo zijn w bereikbaar via chat en whatsapp om de communicatie kort en krachtig te houden. Ook hebben we een pro-actieve houding om je scherp en betrokken te houden en snel te schakelen. Iets wat absoluut wenselijk is in een zeer verhitte woningmarkt waar de vraag inmiddels het aanbod overstijgt.

Ook ben je bij ons verzekerd van onafhankelijk advies over de verkoop- en aankoop & verhuur van huizen en vastgoed. Alles in huis dus bij Marcel Kon makelaar in Almelo!

Huis aankopen in Almelo

Ben je van plan je huis te verkopen in Almelo en zoek je een aankoopmakelaar? Dan staan wij graag vooraan om je persoonlijk en snel van dienst te kunnen zijn. We bieden een unieke aanpak en begeleiden je in het traject van A-Z. We zorgen ervoor dat je woning professioneel wordt gepromoot via al onze marketingkanalen. Denk aan social media, Funda, op onze website en via reclame uitingen in ons kantoor en daarbuiten. Aandacht volop! Tot slot maken we een professionele video van je woning om de koper een goede indruk te geven van alle ruimtes. Alsof de koper loopt door zijn of haar eigen nieuwe huis. Gaaf toch!

Je huis laten verhuren

Een huis kopen als beleggingsobject is zeer interessant. Maar ook als je besluit kleiner te gaan wonen, en je huidige woning in de verhuur te willen aanbieden is het verstandig een verhuurmakelaar in te schakelen. Gelukkig kan Marcel Kon makelaars professioneel optreden als jouw verhuurmakelaar zodat je geen omkijken naar hebt bij al het regelwerk en papierwerk.

Ook voor verhuur van bedrijfspanden in Almelo kunnen we je helpen. Ons team heeft een ervaren vastgoed expert die je kan begeleiden in de aankoop, verkoop en verhuur van bedrijfsruimtes en bedrijfspanden. Belangrijk om te weten dat er andere regels gelden voor zakelijk vastgoed. Wij adviseren altijd om de vastgoed deskundige Marcel Kon in te schakelen voor advies in wet- en regelgeving, financieringen en eventuele huurcontracten.

Get in touch with the advertiser
https://www.marcel-kon.nl/