Anadirsitio
Leisure and Hobby

Hotel met heerlijk zwembad Eindhoven

Tijd om te relaxen! Bent u op zoek naar een perfect, maar niet al te ingewikkeld, weekendje weg? Wat dacht u van een korte vakantie in eigen land? Reis bijvoorbeeld af naar de bruisende stad Eindhoven. Een veelzijdige stad om heerlijk tot rust te komen en uitgebreid te genieten van de Brabantse gezelligheid. U kunt hier niet alleen uitgebreid shoppen maar ook drankjes drinken op het terras en vele musea bezoeken. Ook liefhebbers van design, cultuur, architectuur kunnen zich op en top vermaken in Eindhoven. Zo vindt u veel unieke boekhandels, galeries en antiquairs, gevestigd in karakteristieke panden.

Naast karakteristieke panden kunt u ook genieten van moderne bezienswaardigheden. Eindhoven is niet voor niets de bakermat van technologie en design. Het is de stad waar Philips ooit hun eerste gloeilampenfabriek opende, terwijl het merk nu is uitgegroeid tot een wereldwijde voorloper op het gebied van technologie. Dit is te zien op het oude fabrieksterrein, waar tal van innovatieve bezienswaardigheden staan te schitteren.

Een duik nemen

Natuurlijk wilt u tijdens uw weekendje weg ook ontspannen en tot rust komen. Boek de overnachting van uw weekendje weg Eindhoven bij van der Valk en geniet van een uitgebreide en luxe hotelkamer. U kunt in het hotel de hele dag door culinair smullen in een van de drie aanwezige restaurants. Ook in het zwembad te Eindhoven kunt u zich volop vermaken. Het zwembad, gelegen in het hotel, is heerlijk! Begin bijvoorbeeld de dag met een frisse duik en trek een paar baantjes voordat u Eindhoven gaat verkennen. Of neem juist na een lange dag vol leuke en nieuwe indrukken een duik in het zwembad om uitgebreid te ontspannen. U kunt tijdens uw verblijf in Van der Valk Eindhoven gebruik maken van de volgende voordelen:

  • Gratis toegang tot JacksCasino én het Toucan Sport & Wellness center
  • 3 verschillende restaurants met ieder een eigen kaart & concept
  • 500 gratis parkeerplekken, inclusief 6 oplaadpunten voor elektrische auto’s
  • Gratis Wifi 

Op stap met de kinderen

Geniet u samen met uw kinderen van het weekendje weg? Ook voor hen zijn er genoeg attracties in Eindhoven! Ga een dagje racen op de kartbaan, olifanten spotten in de dierentuin of op avontuur in het spectaculaire klimrijk. Na een lange en vermakelijke dag kunnen zij zich nog even helemaal uitleven in het zwembad van Van der Valk Eindhoven. Na een heerlijk diner zullen zij als een roos in slaap vallen in de mooie familiekamer.

Kunnen uw kinderen nog niet zwemmen en bent u op zoek naar een gekwalificeerde zwemschool in Eindhoven? Het Toucan Sport & Wellnesscenter biedt ook 2 mogelijkheden aan om te leren zwemmen;

  • Spetterochtenden; voor ouders en kinderen tot 4 jaar
  • Zwemlessen voor het behalen van het A-, B-, of C-diploma

 

https://www.hoteleindhoven.nl/