Anadirsitio
Image default
Travel

Gaan we kamperen, of willen we luxe?

Als je kinderen krijgt veranderen een aantal zaken, soms nogal ingrijpend. Een van de dingen die we wel eens horen is dat stellen voordat de kinderen kwamen vaak een paar daagjes weggingen. Een citytrip hier, een hotelletje daar. Met zijn tweetjes hoefde je eigenlijk nergens rekening mee te houden.

Als gezin veranderen je vakanties. Bij het kiezen van de bestemming speelt de vraag wat de kinderen leuk vinden een belangrijke rol. Je kunt immers niet meer naar een luxe hotel, waar voor de kinderen niets te beleven valt. Kamperen is voor de kinderen een geweldig avontuur. Elke dag buiten, eindeloos spelen en ravotten. Badmintonnen en zwemmen.  Elke ouder weet dat als de kinderen het leuk hebben, jij het leuk hebt. Maar eerlijk, zit jij te wachten op gedoe met een tent? Slaap jij lekker op een oud luchtbed?

Kiezen is niet nodig: ga op glamping

Het grappige is dat je helemaal niet hoeft te kiezen tussen een luxe vakantie of kamperen. Want met glamping komen deze twee werelden samen. Glamping staat voor glamorous camping. Als je kiest voor een glamping met kinderen verblijf je op een van de betere gezinscampings in Nederland. Steeds meer campings hebben een aantal kant-en-klare tenten glamping accommodaties in de aanbieding. Soms is dat een safaritent, soms een lodge en bij sommige Glampings is de accommodatie iets exotischer.

Om de keuze voor je volgende vakantiebestemming iets makkelijker te maken, hebben we op www.glampings.com een overzicht gemaakt van kindvriendelijke glampings in Nederland.

ij de selectie hebben we beoordeeld of de glamping voldoende heeft om de kinderen een leuke tijd te bieden. Denk aan een zwembad, een animatieteam, een speeltuin of een snackbar. Ook selecteren we het liefst parken met sportfaciliteiten, zodat jullie met zijn tweetjes wat kunnen sporten als de kinderen met het animatieteam op pad zijn.

Natuurlijk is ook de kwaliteit van het park en de accommmodaties in onze beoordeling meegenomen. Zo weet je dat je met één van de door ons geselecteerde kindvriendelijke glampings altijd goed zit. Boek vandaag en ga er met zijn allen op uit voor een heerlijke glamping vakantie die je nooit meer vergeet.

https://www.glampings.com/