Anadirsitio
Image default
Management

First time business ideas

 

Eerste bedrijfsideeën

 

Personalisatie zaken

Ooit die T-shirts gezien met de echte naam of het gezicht van de drager voorop? Of die laptops en gadgets bedekt met felle skins en glitters? Als u van doe-het-zelven houdt of een persoonlijk tintje aan een product kunt geven, hebt u misschien een potentiële zaak in handen.

 

Sommigen passen auto’s aan door onderdelen toe te voegen of door ze er via car wrap als een heel ander beest uit te laten zien.

 

Mode accessoires bedrijf

Als je een goed oog hebt voor design en goed bent met je handen, zou je kunnen proberen om je eigen mode-accessoires bedrijf te beginnen.

 

U kunt klein beginnen en de accessoires die u verkoopt zelf maken, of u kunt de producten online kopen en ze doorverkopen.

 

Er zijn verschillende modeaccessoires bedrijven in de Filippijnen die hun producten exporteren naar andere landen. Dit betekent dat er potentieel is voor dit soort zaken om te groeien. 

 

Natte markt kraam (Palengke Stall) 

Een natte markt kraam is een traditionele onderneming die vlees, vis, en producten verkoopt. Ondanks het kleine kapitaal dat nodig is, kunt u met deze business P2.000 tot P18.000 per dag verdienen, afhankelijk van uw locatie en de artikelen die u verkoopt.

 

Een marktkraam vereist vroeg en lang werk, dus als u de kraam niet zelf wilt bemannen, kunt u gewoon iemand inhuren om het werk voor u te doen.

 

De truc om dit business idee te laten werken is om de juiste leveranciers te vinden waar je vlees en producten kunt krijgen tegen een gereduceerd tarief. 

 

Daarnaast moet u uw klanten bewijzen dat u uw kraam schoon houdt. Dit zal hen aanmoedigen om van u te kopen omdat ze er zeker van zijn dat alles wat u verkoopt schoon en veilig is voor consumptie.  

 

Vlooienmarkt bedrijf 

Dit type bedrijf is een veel voorkomende business in het land. Het is meestal te vinden in nachtmarkten, in de buurt palengkes, en gebieden die hebben veel voetverkeer.

 

Om dit type bedrijf te beginnen, moet u eerst een lijst maken van de artikelen die u wilt verkopen. Dit kunnen tweedehands meubels, boeken, oude kleren, keukengerei, en nog veel meer zijn. 

 

Als je nog een stapje verder wilt gaan, kun je ook gaan liveverkopen via sociale media. Alle spullen die niet in je fysieke winkel zijn gekocht, kun je online aanbieden tegen een meer betaalbare prijs. Dit zal ook wonderen doen om het woord te verspreiden over uw bedrijf. 

 

Consulting Business Ideeën

Financieel Planner/Adviseur

Naarmate meer Filippino’s financieel slimmer worden en beseffen hoe belangrijk het is om zich voor te bereiden op de toekomst, neemt de vraag toe naar financiële adviseurs die hen uitleg kunnen geven en hen kunnen matchen met een plan dat het beste bij hun behoeften past.  

 

Digitale Marketing & Sociale Media Consulting

Om te kunnen bloeien en een bredere klantenkring te krijgen, moet een bedrijf de kracht van het internet en de sociale media aanboren.

 

Digitale marketeers en social media consultants bereiden marketingcampagnes voor bedrijven voor en beheren deze, zodat ze het juiste publiek kunnen bereiken en merkautoriteit kunnen opbouwen via online aanwezigheid.

 

Persoonlijke fitness & Crossfit trainer

Kijk maar naar het aantal deelnemers bij een hardloopevenement en je hebt een idee hoeveel Filippino’s in gezondheid en fitness zijn. Gyms zijn gestaag gestegen in populariteit in de afgelopen jaren.

 

Crossfit trainers hebben niet eens een eigen ruimte nodig: ze kunnen op openbare plaatsen werken zonder apparatuur.  

 

Voedingsdeskundig advies

In lijn met de stijgende belangstelling voor persoonlijke gezondheid, zoeken veel mensen professioneel voedingsadvies om op het juiste spoor te zitten. Voedingsdeskundigen beoordelen de gezondheid en levensstijl van hun patiënten en stellen een plan op om de gewenste resultaten te bereiken.

 

Coaching diensten

Als u een expert bent op een bepaald gebied, kunt u anderen helpen en tegelijkertijd geld verdienen.

 

Coachingdiensten bestrijken een breed scala van interesses, van beginnende golfers tot professionals die carrièreadvies zoeken, beginnende ondernemers die zakelijk advies nodig hebben tot verlegen mensen die het spreken in het openbaar onder de knie willen krijgen.

 

De meesten van ons kunnen wel wat begeleiding en gedeelde ervaring gebruiken om onze huidige omstandigheden te verbeteren en dit is waar coaching diensten om de hoek komen kijken.

 

Imago & Reclame Advies

Het opbouwen en onderhouden van een gerenommeerde naam en merk is van cruciaal belang in de huidige verbonden wereld. Image en Advertising consultants zorgen voor het zware werk dat nodig is om het imago van een persoon of een bedrijf onaangetast te houden.

 

De praktijk omvat meestal public relations, marketing en reputatiemanagement. Zij zijn ook de speerpunt van alle initiatieven en projecten om een aanhang en een trouwe fanbase op te bouwen.

 

 

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/auto-taxeren/waarde-volvo/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/