Anadirsitio
Image default
Beauty and Personal Care

De oprichting van Loveli

Loveli is opgericht vanuit het ideaal dat goede beauty producten niet vol chemicaliën hoeven te zitten. “Natuurlijk” staat bij Loveli op nummer 1. En hierdoor wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu, mens en de wereld. 

Het loveli verhaal begint bij de oprichtster, Linda Bot. Nadat er bij haar moeder borstkanker werd geconstateerd en zij het advies kreeg om deodorant te gebruiken zonder aluminium.

Deo’s met aluminium sluiten namelijk je zweetklieren af. Maar zweten doe je natuurlijk niet voor niets. De afvalstoffen moeten toch echt je lichaam uit! Maar bovenal het aluminium uit de deodorant dat wordt opgenomen in je gehele lichaam.

Na dit te weten is zij op zoek gegaan naar een deodorant waar géén aluminium in zat en écht werkte. Dit bleek onmogelijk, een deodorant kon ze niet vinden. Wel een recept.. Hieruit is de eerste deodorant zonder aluminium ontwikkeld die écht werkt!

Deze is op basis van kokosolie en zuiveringszout. Dit blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert wel de zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets. 

Vanuit het mini-Lab in haar eigen tuin begon Linda met het ontwikkelen van meer producten. 

Na de deodorantstick en de lipbalm volgde er een gezichtslijn en bodyproducten en groeit het assortiment steeds groter!

Alle producten zijn gegarandeerd 100% natuurlijk, 100% troepvrij, nooit op dieren getest, en zonder microplastics. Er zijn voor bijna alle producten refill verpakkingen verkrijgbaar, milieubewust bezig dus!

De deodorant is verkrijgbaar in 4 geuren. (Power of Zen, Fresh Cotton, Sweet Orange, Apple Blossom) en een geurloze speciaal voor de gevoelige huid. De kleine stick is 30 ml en is ideaal om in je tas mee te nemen. Met deze deo doe je minimaal 6 weken. De grote stick is 75 ml en gaat minimaal 3 maanden mee. 

Ook voor mannen is er een deodorant stick ontwikkeld! Deze is te vinden onder Rebel Nature. 

De lipbalms bevatten o.a voedende oliën en vitamine E om de lippen zijdezacht te maken en niet uit te drogen.

De Day & Night Face Oils van Loveli bevatten oliën die snel intrekken maar de huid optimaal voeden, beschermen en herstellen. 

En de Facecream hyaluronzuur om jouw huid de ochtend en avond te voorzien van een flinke dosis hydratatie en voeding. 

Kom snel kijken naar de collectie Loveli producten bij Cotton Spa, en wij denken dat jij net zo enthousiast zal worden als wij 😉

 

https://www.cottonspa.nl/collections/loveli