Anadirsitio
Education

Bij 123-theorie is het halen van je theoriecertificaat een zekerheid!

Je verlangt ernaar zelf auto te rijden. Je wilt van niemand afhankelijk zijn. Maak er werk van door het inschrijven voor autotheorie vandaag te regelen. Het hele jaar door geven wij eendaagse cursussen. Verspreid over het land, dus ook bij jou in de buurt. Op dit moment bedragen de kosten € 99. Dit bedrag is inclusief vervoer naar de CBR-locatie en lunch. Aan het examen zelf -wij reserveren jouw plek- hangt een prijskaartje van € 31,25. Dit zijn actuele prijzen. We adviseren 123-theorie.nl in de gaten te houden voor eventuele wijzigingen. Groot voordeel van je certificaat bij ons halen, is dat het je maar 1 dag kost. 

123-Theorie cursus, door heel Nederland!

Als je op het punt staat een theoriecursus in Goes te doen, check dan snel de cursusdata en klik op Goes. Zit er een dag bij die goed uitkomt, meld je aan want voor je het weet is het vol. Inschrijven gaat gemakkelijk. Je vult de locatie in, vervolgens enkele andere gegevens en klaar is Kees!

Bij vragen zijn we op allerlei manieren bereikbaar. Je kunt bellen met 085- 060 1230. Mailen naar info @ 123-theorie.nl. We vinden het ook leuk als je ons een appje stuurt: 06 29 99 99 62. We willen graag benadrukken dat iedereen bij ons welkom is. Vind je leren niet leuk of lukt het soms gewoon niet? Heb je een hekel aan examens? Onze lesmethode is ontspannen en doeltreffend. Kom het zelf ervaren!

https://www.123-theorie.nl/