Anadirsitio
Image default
Services

Bespaar tijd en moeite: maak gebruik van Klantenservicetelefoon!

Het klantenservice telefoonnummer van Eneco kun je om verschillende redenen nodig hebben. Misschien ben je klant bij een andere energieleverancier en overweeg je een overstap te maken. Wellicht heb je gehoord over Eneco StukjeZon en ben je geïnteresseerd daaraan mee te doen. Of je vraagt je af waarom het bedrag op de laatste rekening zoveel hoger (of lager) uitvalt dan andere maanden. Voor bedrijven die klant zijn bij Eneco is er Eneco Zakelijk. Als je belt met nummer 010-890 6988 krijg je na de welkomstboodschap het volgende keuzemenu te horen: heeft u uw klantnummer bij de hand toets 1, heeft u uw klantnummer niet bij de hand toets 2. De medewerkers van Eneco Zakelijk zijn te bereiken op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

Telfort aan de lijn

Is het klantenservice telefoonnummer van Telfort gratis? Het antwoord op deze vraag luidt helaas nee. Je kunt rekenen op €0,50 per gesprek, exclusief standaard belkosten. Wil je toch per se kosten besparen, dan is het advies eerst eens te kijken op www.telfort.nl. Op de homepage tref je een onderverdeling aan tussen:

-mobiel

-internet, TV & bellen en

-service.

Service is gerubriceerd naar online klantenservice, veelgezocht en contact. Als je op ‘alle antwoorden’ klikt, onder veelgezocht, vind je vast de antwoorden op jouw vragen. Een andere tip zou zijn: surf een door het Telfort forum. Aan de hand van een zoekbalk kom je uit bij reacties van andere Telfort-klanten over jouw onderwerp. Bijvoorbeeld internet installeren, het opzeggen van je alles-in-1 pakket en het verlengen van een abonnement mobiel bellen. Wil je persoonlijk te woord worden gestaan dan is het ook mogelijk een live chat te starten met een medewerker. Als er een groen vinkje staat, weet je dat er iemand beschikbaar is. Telfort telt momenteel ruim 600.000 klanten. Over het algemeen blijken zij zeer tevreden met het snelle en stabiele internet dat via het KPN netwerk verloopt.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/