Anadirsitio
Food and Drink

Anti kater tips: snel ontnuchteren hier ben ik!

Anti kater tips: snel ontnuchteren hier ben ik!

Snel ontnuchteren kan op meerdere manieren. Er zijn door de jaren heen altijd wel mensen geweest die zweren bij een bepaalde mix, een bepaald middeltje dat een anti kater effect zou moeten hebben en voor hen werkt het ook, maar het blijkt ook dat het lang niet altijd en voor iedereen werkzaam is. Als iemand rauwe eieren in ene glas doet en hij of zij voelt zich daar beter door, wil dat nog niet zeggen dat het voor iedereen zo werkt en dat is overigens ook wel gebleken. Er is echter een middel op de markt, een anti alcohol pil, die je hierbij kan helpen en die ook voor iedereen werkt.

Katerpil nemen om je goed te voelen.

Door een anti katerpil te nemen voel jij je ineens ene heel stuk beter. Deze pil zal de alcohol een heel stuk sneller uit je bloed laten verdwijnen, waardoor je de volgende morgen zonder zorgen op kunt staan . Geen last van een kater en gewoon lekker van je dag genieten.

Andere tips als anti kater middel

Maar er zijn gerust ook andere tips die je kunt uitproberen.

  •  Drink veel water om uitdroging tegen te gaan
  •  Eet de volgende morgen iets vets, zoals  gebakken eieren met spek
  •  Neem een heel erg koude douche om weer alert te worden
  •  Zorg ervoor dat je niet te snel alcohol drinkt, maar verspreid je gebruik over de hele avond heen en combineer dit met af en toe een glaasje water drinken

En zo zijn er nog veel meer anti kater tips te volgen. Maar het gebruik, of liever gezegd het effect hiervan kan heel verschillend zijn, zoals we al eerder hebben aangegeven.

Premulon de: anti kater, katerpil, anti alcohol pil

Voor een zeker en goed effect kan je dus altijd naar de anti alcohol pil grijpen en om er echt zeker van te zijn om geen kater te krijgen, is het beste middel: de alcohol eens laten staan.

Wat te doen tegen een kater

http://premulon.nl