LG mobiele airco

Op zoek naar een LG mobiele airco? Deze zomer komt de allereerste verrijdbare LG op de markt. Wat weten we er al over? En waar is deze straks te koop?

We bekijken het in dit artikel! En je krijgt een voorproefje van de meest begeerde mobiele airco van 2021..!

Wat weten we er al over? En kennen we toevallig een échte test? Laat het weten in de reacties!

En alvast veel plezier bij het lezen over de meest gevraagde airco van 2021!

LG mobiele airco test

Voordat we gaan kijken naar de LG mobiele airco test, leggen we je uit wat dit apparaat allemaal kan. Want het is niet zomaar een apparaat! 

Functies

Er zitten veel nieuwe functies op die we al wel eerder bij andere merken hebben gezien, maar nog niet bij deze. Daarom vind je nu hier de beste functies onder elkaar!

Slaapstand. 

Met de slaapstand verlaag je het geluidsniveau van de mobiele airco tot 44 dB. Hierdoor kun je er gerust naast gaan slapen. Ook de timer wordt hierbij geactiveerd. Tussen 1 en 7 uur stel je ‘m in. Hierna gaat de LG airco automatisch uit. Zo wordt je niet verkouden in je slaap van een airconditioner!

Oscilatie.

Via de oscilatiefunctie kun je eenvoudig de airco de koele lucht laten voortbewegen van links naar rechts. Automatisch.

ThinQ-smart app

Met de ThinQ-smart applicatie kun je heel eenvoudig bekijken wat de temperatuur is in de kamer én je kunt de airco besturen vanaf je mobiele telefoon. Download de app en installeer ‘m alvast op je telefoon!

3-in-1

Deze 3-in-1 mobiele airco van LG kan ventileren, koelen en ontvochtigen. Zo haalt dit apparaat het klamme gevoel in de zomer uit de lucht. Heerlijk.

Geluidsniveau

Het geluidsniveau is natuurlijk bepalend voor de LG airco testuitslag. Toch is een laag geluidsniveau echt enkel alleen bij slaapmodus te ontdekken. Anders maakt dit apparaat net zoveel herrie op de hoogste stand als bij vergelijkbare apparaten. Niet héél stil dus bij een hittegolf in de zomer!

Wel zit er een Inverter slang bij. Dit betekend dat je de afvoerslang niet 2 maal hoeft te buigen. Zo bespaar je ruimte én maakt het wat minder lawaai. Ook hoeft de airco minder krachtig te koelen om de warme lucht buiten te krijgen. Goed voor het energieverbruik én goed voor de efficientie!

Meer informatie over mobiele airco’s?

Wij weten hier lang niet alles over mobiele airco’s. Maar daar is wel iemand anders voor! Bekijk snel de beste en echte mobiele airco aankoopgids van 2021. 

Voelen zij, die het belangrijkste zijn in je leven zich veilig ?

Anadirsitio

Je zegt ons altijd hoeveel je van ons houdt en dat we meer waard zijn dan al het geld en de waardevolle edelstenen  in de wereld. Vertel me dan eens Papa waarom al jouw geld op de bank staat en waarom Mama’s juwelen veilig opgeborgen zitten in de kluis, terwijl wij ‘s nachts alleen moeten slapen in een onbeveiligd huis zonder goede sloten, zonder afsluitingen of alarmsystemen. Voor het geval dat je vergeten bent wat het is om een kind te zijn, zal ik het je even zeggen. ’s Nachts zijn we bang. Elk geluid dat we horen, of het nu het kraken van de vloerbedekking is of de wind buiten, steeds zijn we ervan overtuigd dat er iemand probeert binnen te breken in ons huis. Nee, we maken ons geen zorgen of onze bezittingen veilig zijn of als je nieuwe dingen voor ons kan kopen, maar we zijn wel bang dat er een vreemde in ons huis zit en binnendringt in onze slaapkamer. We zijn bang dat ze ons komen halen. We willen ons veilig voelen.

Vooraleer je zorgen te maken over de beveiliging van je eigendom, je geld en je juwelen, wees vooral bekommerd over de veiligheidgevoelens van je kind. Vervang oude gebroken sloten en zwakke krakende deuren want vooral deze zijn echt angstaanjagend. Haal er een slotenmaker bij om de sloten na te zien en om camera’s en lichten en ook een alarmsysteem te laten installeren. Laat alle problematische sloten en sleutels repareren, want we willen toch niet worden opgesloten in de badkamer of de slaapkamer omwille van een vastgeraakt slot.

Kinderen voelen het aan als hun ouders zich veilig voelen en dus voelen zij zich ook des te veiliger. Er zijn in Londen heel wat slotenmakers die ons dat veiliger gevoel kunnen bezorgen.

Ja, het kan wel wat kosten, maar dat is ook zo met het bankieren en met het verzekeren van je kluisinhoud en heb je dan niet wat over om juist datgene dat zoveel meer waard is te beveiligen. Onze gevoelens en onze angsten maken integraal deel uit van onze persoonlijkheid. We blijven kinderen en we hebben jullie nodig om ons veilig te voelen.

Michael maakt deel uit van “Locksecure”, een slotenmakerij in Utrecht die alle diensten i.v.m. slotenmakerij verleent in en rond de Randstad. Bezoek http://www.locksecure.nl  of bel 010 – 742 03 74 voor elke nood i.v.m. slotenmakerij of beveiliging.

http://www.locksecure.nl/