Har Modafinil några biverkningar?

Eventuella biverkningar av Modafinil

Inga farliga biverkningar har rapporterats. Det har emellertid blivit milda symtom som rapporterats under normal användning. Om du upplever dessa symtom, tala med din läkare. Du bör också kontakta din läkare angående eventuella allergier.

Dessa milda bieffekter inkluderar; huvudvärk, brist på aptit, illamående, viktminskning, nervositet och högt blodtryck. Därför är det viktigt att diskutera detaljer med din läkare före din första dos.

Om du har några tidigare hälsoförhållanden måste du tala med din läkare före användning. Hjärtatillståndet måste exempelvis diskuteras när det gäller stimulansmedel. Detsamma gäller för högt blodtryck, leverproblem, psykiska problem eller missbruk.

Vissa mediciner kan interagera med Modafinil, öka biverkningarna eller ändra hur dina läkemedel fungerar. Ta en lista över dina läkemedel till doktorn med dig och fråga hur de kommer att interagera med Modafinil. Det är bättre att vara säker, att veta att du inte kommer att utveckla några komplikationer.

Rekommenderad dosering
Det rekommenderas att du tar en 200 mg dos per dag. Du ska ta din dos på morgonen (om du inte är inblandad i skiftarbete), eftersom det har långvariga effekter. Med en total halveringstid på 15 timmar rekommenderas det inte att du tar detta ämne efter middagen.

När du regelbundet tar Modafinil, börja med ännu lägre doser. Till exempel kan du ta Modafinil tre gånger per vecka så här: Måndag ta 100 mg, onsdag ta 150 mg och sedan fredag ​​kan vara 200 mg. Detta kommer att minska dina chanser att utveckla en tolerans.

Köp Modafinil Kosttillskott Online
Är du redo att köpa Modafinil tillskott för dig själv? Det här är det bästa sättet att bestämma en gång för alla om det här är något du vill göra för att förbättra ditt liv. Lyckligtvis är det verkligen enkelt att beställa Modafinil online när som helst på dagen eller natten. När du köper Modafinil-tillskott på internet och börjar ta dem dagligen, kan du berätta om de verkligen är en så stor kognitiv förstärkare som så många redan har sagt. Om du verkligen vill ha ett värde kanske du vill testa mer än en månad innan du ser fulla kapaciteten av det.

http://modafinil-kopen.nl