Bij 123-theorie is het halen van je theoriecertificaat een zekerheid!

Anadirsitio

Je verlangt ernaar zelf auto te rijden. Je wilt van niemand afhankelijk zijn. Maak er werk van door het inschrijven voor autotheorie vandaag te regelen. Het hele jaar door geven wij eendaagse cursussen. Verspreid over het land, dus ook bij jou in de buurt. Op dit moment bedragen de kosten € 99. Dit bedrag is inclusief vervoer naar de CBR-locatie en lunch. Aan het examen zelf -wij reserveren jouw plek- hangt een prijskaartje van € 31,25. Dit zijn actuele prijzen. We adviseren 123-theorie.nl in de gaten te houden voor eventuele wijzigingen. Groot voordeel van je certificaat bij ons halen, is dat het je maar 1 dag kost. 

123-Theorie cursus, door heel Nederland!

Als je op het punt staat een theoriecursus in Goes te doen, check dan snel de cursusdata en klik op Goes. Zit er een dag bij die goed uitkomt, meld je aan want voor je het weet is het vol. Inschrijven gaat gemakkelijk. Je vult de locatie in, vervolgens enkele andere gegevens en klaar is Kees!

Bij vragen zijn we op allerlei manieren bereikbaar. Je kunt bellen met 085- 060 1230. Mailen naar info @ 123-theorie.nl. We vinden het ook leuk als je ons een appje stuurt: 06 29 99 99 62. We willen graag benadrukken dat iedereen bij ons welkom is. Vind je leren niet leuk of lukt het soms gewoon niet? Heb je een hekel aan examens? Onze lesmethode is ontspannen en doeltreffend. Kom het zelf ervaren!

https://www.123-theorie.nl/

Grijp je kans om binnen één dag te slagen voor je theorie-examen

Anadirsitio

Inschrijven voor je autotheorie kun je 24/7 online doen. De auto theoriecursus die wij aanbieden, wordt verspreid over het hele land gegeven, dus ook vlakbij waar jij woont. Het grote verschil met andere opleidingen is dat je bij ons in één enkele dag al klaar bent. In de ochtend krijg je les. ’s Middags doe je examen. Je hoeft van te voren niet te leren, je krijgt geen huiswerk en we verwachten niet van je dat je zelf boeken aanschaft. Jij geeft je op. Wij laten je weten waar en wanneer je terecht kunt, dat is alles! De docenten die bij ons zijn aangesloten hebben veel ervaring. Ze maken je wegwijs in alle essentiële verkeersregels en leggen uit wat de belangrijkste verkeersborden zijn en wat die betekenen. 

Rotterdam, Amsterdam en meer!

Een auto theoriecursus in Rotterdam kun je op korte termijn al volgen. Wil je liever terecht in Amsterdam, Breda of Utrecht? Online vind je alle locaties en data. We bieden een compact programma waarbij je ’s morgens in groepsverband les krijgt en dezelfde dag nog examen doet. Je maakt kennis met echte examenvragen uit voorgaande jaren zodat je precies weet wat je te wachten staat. Alle deelnemers worden hoogstpersoonlijk naar de examenlocatie bedacht, dus je komt zeker op tijd! Inmiddels duizenden meiden en jongens hebben bij ons hun papiertje gehaald. Ben je enthousiast over onze methode? Meld je vandaag nog aan, je hoort snel van ons. Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij binnenkort kunt zeggen: “Ik ben geslaagd!”